Thuiswerkplek

Voordelen elektrisch verstelbaar bureau met flexwerken

Gezond, ergonomisch, flexibel en dynamisch werken is de manier van werken van de toekomst. Een van de belangrijkste aspecten binnen het ergonomisch werken, is het vinden van de balans tussen zitten en staan (aangevuld met voldoende beweging). Dit geldt zowel voor het werken op kantoor op uw vaste werkplek, flexplek of thuiswerkplek. Een cruciaal onderwerp in dit geheel is het zit-sta bureau. In dit artikel nemen we u mee in de achterliggende redenen en voordelen van het gebruik van elektrisch verstelbare zit-sta bureaus:

 • Flexwerken vraagt om flexibele arbeidsplaatsen
 • Arbo voordelen bij elektrische zit-sta bureaus
 • De suggesties van Anca voor uw ideale oplossing

Flexwerken met elektrisch verstelbare bureaus

Het is door de jaren heen altijd gebruikelijk geweest om een eigen werkplek te hebben op kantoor. De afgelopen jaren hebben hierin een flinke verandering teweeggebracht. Het (noodzakelijk) thuiswerken heeft zijn waarde bewezen op meerdere fronten. Zo zorgt het deels thuiswerken voor een verhoogde productiviteit en heeft ook menig ondernemer aan het denken gezet of alle vierkante meters noodzakelijk zijn. Zowel aan de kostenkant als aan het überhaupt hebben of vinden van beschikbare ruimte in de huidige krappe markt.

Het flexwerken is dan ook volop aanwezig in menig kantoor en dat brengt enkele praktische uitdagingen met zich mee, zoals het verzorgen van de werkplekken voor uw personeel. Immers een goede werkplek draagt bij aan een verhoogde productiviteit, hoger werkplezier en minder verzuim. Dat laatste wordt mede gereduceerd door iedereen op de juiste manier te laten werken aan een bureau wat precies op maat is afgesteld. Een elektrisch verstelbaar bureau is daarom een ideale uitkomst. Ongeacht welke medewerker op dat moment gebruik wenst te maken van de werkplek, de werkplek is precies op hoogte af te stellen.

Ergonomische voordelen bij elektrische zit-sta bureaus

Een voorbeeld hoe u uw werkplek gezonder inricht, is met een elektrisch zit sta bureau. Heeft u een kantoorbaan waar u een groot gedeelte van de dag achter uw computer zit? Dan is een zit sta bureau een zeer aangename oplossing tegen bijvoorbeeld rug-nekklachten, RSI of hoofdpijn. Ook zorgt de afwisseling voor een vermindering van aandoeningen aan hart- en bloedvaten. Meer beweging heeft dus een positief effect op uw gezondheid en werkprestaties. Op een rijtje:

 • Voorkomt, of gaat klachten tegen
 • Makkelijker weglopen vanuit een stand houding
 • Afwisselend staand en zittend werken zorgt voor productiviteit winst
 • Met staand vergaderen boek je tijdswinst en geeft een positieve impuls op het erbij houden van de aandacht

Suggesties van Anca voor uw ideale oplossing

In het assortiment heeft Anca Office voor iedere situatie een geschikte oplossing. Voor zowel op kantoor als de thuiswerklocatie heeft Anca Office diverse losstaande elektrisch verstelbare bureaus beschikbaar, direct uit voorraad leverbaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om in hoogte verstelbare bureaus. Zo is er een verdeling te maken in bediening;

 • Bureaus handmatig verstelbaar van 62cm tot 85cm
 • Bureaus mechanisch verstelbaar middels zwengel, van 62cm tot 90cm
 • Bureaus elektrisch verstelbaar (zit/sta) van 65cm tot 130cm
  (met optioneel voorprogrammeerbare standen)

Is er een ruime keuze als het gaat om het product op zichzelf qua merken, modellen, kleuren en kwaliteitsniveaus. Aanvullend is de toepassing nog van belang en zijn er bijvoorbeeld diverse mogelijkheden als het gaat om vergadertafels. Kortom, voor iedere unieke situatie weet Anca Office een passende oplossing te bieden.

Duo Bench voor op kantoor
Werken in een team is zeer efficiënt. Succesvolle office-teams bestaan uit mensen met verschillende capaciteiten en werkwijzen. Om met iedereen rekening te kunnen houden, is de Duo Bench ontwikkeld. De beste voorwaarden voor creatief, project gerelateerd teamwork zijn hier in één meubel gecombineerd.

De Duo Bench heeft diverse voordelen:

 • Stimuleert werken in teams door groeps-werkplekken
 • Ergonomische werkplek om gezond te kunnen werken
 • Eenvoudig in hoogte verstelbaar
 • Legio opties voor kleur blad, onderstel en model

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zit-sta bureaus en andere kantoormeubelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch