Projectinrichting Den Bosch

Een prettige en functionele kantoorinrichting die helemaal bij uw organisatie past. Wij bieden u maatwerk projectinrichtingen en stemmen deze af op uw wensen op gebied van ergonomie, functionaliteit en sfeer. Een prettige sfeer leidt automatisch tot een betere en productievere werkomgeving.

Een projectinrichting is veel meer dan alleen een verzameling tafels en een stoelen. Graag bespreken wij samen met u de projectinrichting opties met een beleving op maat. Daarbij kijken we naar design, kleur, akoestiek en thematische inrichtingen.

De jarenlange samenwerking met toegewijde fabrikanten heeft geresulteerd in vele succesvolle projectinrichtingen. Wij laten u graag kennismaken met verschillende projectmogelijkheden. Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dan nemen we voor u de tijd om uw ideale projectinrichting te bespreken, welke helemaal bij u past.

ZORGMEUBILAIR

Is uw organisatie of instelling op zoek naar nieuw zorgmeubilair? Wij staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Vanwege de stijgende vergrijzing is de vraag naar zorgmeubilair groter dan ooit. Anca voorziet u graag in uw wensen en geeft u graag (indien gewenst) advies over het praktisch en sfeervol inrichten van uw ruimte.

Onze meubels zitten voor iedereen comfortabel, en nemen geen geurende stoffen op. Daarnaast hebben de meubels een frisse, maar wel neutrale uitstraling zodat deze tijdloos en overal toepasbaar zijn.

HORECAMEUBILAIR

Wilt u uw eet- drinkgelegenheid in een nieuw jasje steken? Wij helpen u daar graag mee. Uitstraling en gezelligheid is een belangrijk onderdeel van een horeca gelegenheid. U wilt natuurlijk dat uw klanten binnenkomen en meteen versteld zijn van de charme van het interieur.

Het horeca meubilair bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de ruimte. Onze design meubels, die ook duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk zijn, maken uw ruimte helemaal af. Twijfelt u welke meubels het beste bij u passen? Geen probleem, onze experts adviseren u hier graag over.

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl