Kantoorinrichting Den Bosch

Verhuizen naar een nieuw kantoor, uitbreiding binnen het bedrijf of kantoorinrichting wat na jaren trouwe dienst simpelweg aan vervanging toe is? Vast en zeker situaties waarin u zich in heeft begeven of momenteel druk mee bent. Dan heeft u waarschijnlijk ook al nagedacht over de bureaustoelen en tafels voor alle werkplekken. Een hele klus om het allemaal goed te regelen, laat staan wat er naast een tafel en stoel nog bij komt kijken.

ANCA Office is expert in volledige kantoorinrichting; van advies tot en met plaatsing inclusief instructies. We geven dus niet alleen aan wat de beste mogelijkheden zijn binnen het budget, maar zorgen daadwerkelijk voor levering en plaatsing van kantoormeubelen zoals bureaustoelen, tafels, kasten en alles wat er bij komt kijken. We gaan pas weg als u volledig aan het werk kunt! Met onze decennialange ervaring op het gebied van inrichtingen op maat, begeleiden wij u van een idee tot het leveren en plaatsen van het meubilair voor de ideale kantoorinrichting.

Het proces van kantoorinrichting

Een juiste kantoorinrichting is van groot belang bij het creëren van een prettige en productieve werkomgeving. ANCA Office begeleidt u bij het kiezen van een kantoorinrichting welke volledig past bij uw specifieke wensen. Niet te vergeten: we leveren en plaatsen uiteindelijk ook!

De juiste kantoorinrichting begint met het uitstippelen van het proces:

  • Wensen en behoeften in kaart brengen
  • Bezoeken van huidige/nieuwe locatie
  • Plan, advies en tekening bespreken
  • Definitief afstemmen van mogelijkheden en meubilair
  • Plaatsen van het meubilair, met bijpassende instructies voor gebruik
  • Beschikbaar voor service, nalevering en tevredenheidscheck

Het volledige plaatje van a tot z om samen tot de perfecte kantoorinrichting te komen. We nemen u het werk uit handen en onze service staat hoog in het vaandel. Iedere onderneming is in onze ogen uniek, daarom streven wij ernaar dat de inrichting van uw werkplek ook aanvoelt als een maatpak. Kom voor advies langs in onze 150m² showroom en kom tot de ontdekking hoe breed ons assortiment aan kantoorinrichting in Den Bosch daadwerkelijk is.

Nieuwe kantoorinrichting kopen

De ideale kantoorinrichting is een perfecte combinatie tussen comfort, esthetiek en functionaliteit. Bij ANCA zorgen wij er altijd voor dat deze onderdelen op elkaar zijn afgestemd, zodat u er prettig mee kunt werken. Want u en uw werknemers brengen toch vele uren per dag door op kantoor. Een passende inrichting is daarom cruciaal voor de werksfeer en voor een goede prestatie van uw werknemers.

Een goede inrichting staat ook professioneel tegenover klanten en toekomstige klanten van uw bedrijf. Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk. Bij het aanschaffen van bureaustoelen en bureaus moeten het design en het formaat bijvoorbeeld bij elkaar passen. Verder is het individueel maken van een kantoorinrichting de volgende stap. De ene werknemer is groot, de ander iets kleiner. ANCA stemt hier de stoelen en bureaus op af.

Vervolgens maken wij dan de kantoorinrichting flexibel en zorgen voorgoed verstelbare stoelen. Wij houden altijd rekening met de individuele wensen en behoeften. Zo worden onnodige gezondheidsklachten voorkomen en is de werkplek voor iedereen optimaal geregeld. Als de dealer van gerenommeerde merken op het gebied van kantoorinrichtingen maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw organisatie voor nu en in de toekomst.

Heeft u interesse in kantoorbenodigdheden of kantoormeubelen? Hiermee kunnen wij u ook helpen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl