Kantoorbenodigdheden Den Bosch

Kantoor benodigdheden of kantoorartikelen zijn nog steeds niet weg te denken uit de vertrouwde werkomgeving. Kantoor benodigdheden zoals schrijfbenodigdheden, paperclips, post-its en nietmachines zijn ook in deze tijd nog dagelijkse gebruiksvoorwerpen. ANCA voorziet daarom uw werkplek of kantoor van kantoor benodigdheden in de regio Den Bosch.

Een clean desk is iets waar iedereen uiteindelijk naar streeft, maar de ervaring leert dat kantoor benodigdheden van alle tijden zijn en dat ook zal blijven. Ondanks dat de kantoren en werkplekken steeds verder digitaliseren blijven de gebruikelijke kantoorartikelen in trek. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in ons assortiment te verkrijgen en zijn vrijwel altijd op voorraad!

Via onze ANCA webshop kunt u direct alle gewenste kantoor benodigdheden bestellen. Zo heeft u bij ons verder vrijwel altijd al uw benodigdheden al de volgende dag in huis. We stellen voor u graag een complete top 20 lijst samen van de door uw organisatie meest gebruikte kantoor benodigdheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Den Bosch!

Kantoorbenodigdheden

FACILITAIRE PRODUCTEN

Met ons grote assortiment facilitaire producten bieden wij u de kans om te focussen op de kerntaken van uw onderneming. Hiermee nemen wij de facilitaire zaken voor u uit handen.

Zo hebben we onder andere een compleet facilitair assortiment samengesteld op het gebied van catering. Dit is om u, uw medewerkers en uw gasten een aangenaam verblijf binnen uw organisatie te kunnen bieden. Hierbij varieert ons facilitaire aanbod van koffiebonen en filtermalingen, frisdrank en soep tot aan koffiezetapparaten en complete kapstokken.

Ook op het gebied van veiligheid en hygiëne kunnen we samen met u zorgen voor een prettige en schone werkomgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere kluizen, gehoorbescherming, veiligheidsvesten, brandveilige benodigdheden, werkhandschoenen en allerhande andere producten voor de schoonmaak.

Kom voor advies langs in onze 150m² showroom en kom tot de ontdekking hoe wij u kunnen voorzien van projectinrichting op maat.

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl