Bureaustoel Den Bosch

Bent u op zoek naar ergonomische en professionele bureaustoelen? Dan bent u bij Anca Office op de juiste plek. Van bureaustoel tot aan vergaderstoel en terrasmeubilair, Anca Office verzorgt het voor u tot in de puntjes. Het aanschaffen van de juiste bureaustoel, zeker voor een geheel kantoor, is een grote investering en dat wilt u daarom goed doen. In eerste instantie gaat u zich oriënteren op de mogelijkheden en al snelt zult u merken dat er meer bij komt kijken dan het simpelweg kiezen van een stoel die er goed uit ziet.

Anca Office adviseert u graag over wat voor type bureaustoelen er zijn, welke past bij uw bedrijf en uiteindelijk ook wat budgettair gezien de beste keuze is. Naast het kiezen van de juiste bureaustoel bieden wij ook andere kantoormeubelen aan en helpen wij u graag met het inrichten van uw kantoor op bedrijfsruimte.

Ergonomische stoel

“Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Het is daarom prettig dat Anca Office de tijd neemt voor het beste advies.”

Kantoorinrichting met bureaustoelen Den Bosch

Ons assortiment is zeer ruim en compleet. Van werkplekken, bureaustoelen, horecameubilair opbergkasten tot complete kantoorinrichtingen, wij kunnen u erin voorzien. Wanneer we specifiek kijken naar het aanbod van stoelen, zijn er diverse mogelijkheden voor iedere toepassing binnen uw bedrijf:

 • Bureaustoelen
 • Vergaderstoelen
 • Directiestoelen
 • Werkstoelen
 • Kantine- en terrasstoelen
 • Zadelkrukken

Bureaustoelen assortiment

Ego Optima 2 bureaustoel Den Bosch
Cpod Leer bureaustoel Den Bosch

Volledig assortiment

Verg 2 buraustoel Den Bosch
Flokk 1 bureaustoel Den Bosch
Flokk 2 bureaustoel Den Bosch
Bureaustoel thuis Den Bosch
Kantoor bureaustoel Den Bosch
Nevada bureaustoel Den Bosch
Flick 4poot bureaustoel Den Bosch
Kruk Anca Den Bosch
Kantinestoel Parri antraciet Den Bosch
Kantinestoel zonder leuning Den Bosch

Welke bureaustoel past bij u?

De basis van optimale werkprestaties is een comfortabele werkhouding. Omdat niet iedereen dezelfde houding en postuur heeft is het essentieel dat u een bureaustoel heeft die werknemers volledig zelf in kunnen stellen op basis van hun wensen. RH-bureaustoelen geven u die mogelijkheid. De rug wordt volledig ondersteund en de hoogte en breedte van deze ergonomische bureaustoelen zijn op maat in te stellen. Zo zit u in de beste werkhouding om optimaal te kunnen presteren op de werkvloer en ervaart u minder fysiek ongemak.

Voor het beste advies en een ruime keuze mogelijkheid voor een bureaustoel in Den Bosch, neemt u vrijblijvend contact op met Anca Office. Wij hebben een zeer ruim assortiment in bureaustoelen, voor elke gelegenheid. Graag adviseren we u dan ook direct over de andere mogelijkheden die we bieden voor uw volledige kantoorinrichting of alles op facilitair gebied. Wist u trouwens al dat wij specialist zijn op ergonomisch gebied?

Hoe bureaustoel instellen?

Naast de welbekende zit-sta werkplekken is het gebruik van bureaustoelen minstens zo belangrijk: we herinneren u dan ook graag aan de volgende tips voor een goede werkhouding:

 1. Plaats uw rugleuning rechtop
 2. Zet de zitting van uw stoel horizontaal
 3. Zorg dat uw benen in een hoek van 90 graden staan
 4. Laat de holling van uw rug precies in de bolling van de stoel vallen
 5. Zorg ervoor dat uw onderarmen op de armleuning en tegelijkertijd op uw bureau rusten

Met onze ergonomische bureaustoel zijn bovenstaande stappen ook bij u in Den Bosch in no-time geregeld. Tevens hebben de RH bureaustoelen ook een stijlvol design. Wilt u meer informatie over onze ergonomische toepassingen of passende bureaustoelen? Neem contact met ons op of kom voor advies langs in onze 150m² showroom.

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl