Project update: Kentalis – Vught

Kentalis is dé specialist op het gebied van onderzoek, zorg en onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren. ANCA Office werkt al jarenlang samen met Kentalis op het gebied van inrichting van de vestigingen. Een ruime ervaring hierin qua kantoor-, project- en zorginrichting komt dan goed van pas en wordt samen met Kentalis alsmaar verder ontwikkeld.

Voor de locatie te Vught heeft ANCA Office maatwerkkasten voor de woningen gemaakt. Als basisfunctie natuurlijk om spullen op te bergen en direct met zorg uitgewerkt met oog voor de cliënten. Dat betekent met handvaten waar iemand niet achter blijft haken, diverse kastdeuren met sloten en praktisch design binnen de beschikbare ruimte.

Bij Kentalis De Schakel Vught helpt men kinderen met gehoorverlies of een taalontwikkelingsstoornis. Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen bij Kentalis De Schakel bijvoorbeeld terecht voor (intensieve) groepsbehandeling of therapie. ANCA Office is natuurlijk blij met het feit Kentalis al geruime tijd als klant te mogen bedienen en tegelijkertijd — nog belangrijker — een fijne omgeving te creëren voor deze kinderen. Daar dragen we graag een steentje aan bij!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inrichting van uw (zorg)project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch