Horeca meubilair Den Bosch

Horecameubilair bepaalt onder meer hoe uw gasten uw horecazaak beoordelen. Het meubilair is te vergelijken met een visitekaartje, de eerste indruk die uw gasten van u krijgen. Het is natuurlijk belangrijk dat deze meteen goed is! Passende horeca meubels en accessoires dragen al bij aan deze indruk. Dat geldt niet alleen voor restaurants en cafes, ook zijn we er voor zorginstellingen, sportverengingen en bedrijfskantines. Anca Office heeft ervaring met horeca meubilair in diverse toepassingen en speelt daarmee snel in op de verschillende behoeftepatronen. Het is belangrijk om vooruit te denken over wat je wilt uitstralen en Anca Office kan daarbij helpen. Of je nu kiest voor modern, klassiek of gezellig; wij adviseren u graag. Van bureaustoelen, tafels, barkrukken, banken tot ander meubilair zoals verlichting, Anca Office kan vrijwel alles voor u verzorgen! Voor elke horecagelegenheid hebben wij het juiste interieur. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk meubilair begeleiden wij u van A tot Z.

“ANCA Office – Oog voor detail, zorg voor de mens”

Totaalleverancier van horeca meubilair

Is het interieur van uw restaurant, café, hotel of cafetaria toe aan een nieuwe look? Dankzij nieuwe meubels geef je je interieur in een mum van tijd een nieuwe frisse uitstraling. Met onze ruime collectie horeca meubilair vind je voor elke stijl en budget de juiste meubelen. Horeca meubelen kenmerken zich door degelijke afwerking, functionaliteit en een goede kwaliteit. Decoraties en het interieur spelen steeds vaker een belangrijkere rol. Zeker met toenemende concurrentie is het belangrijk dat uw bedrijf opvalt met een stijlvolle inrichting, dit realiseer je met een uniek interieur. Het is steeds gebruikelijker om verschillende stijlen, materialen en kleuren te combineren voor een speels en sfeervol effect. Kies voor metalen meubilair gecombineerd met hout voor een stoere look, maak gebruik van fluwelen stoffen voor een luxe uitstraling en kleed het geheel leuk aan met accessoires.

Complete horeca inrichting – voor uw onderneming

Met horeca meubels alleen bent u er nog niet. Het hele interieur speelt een rol in de ‘look and feel’ van uw onderneming. In een doordacht horeca interieur komt alles samen. Als specialist in horeca inrichting, denken wij graag met u mee voor het kiezen van passend horeca meubilair. Wij bieden totaaloplossingen passend bij uw bedrijfsuitstraling. Dus ook voor terrasmeubelen of andere meubels kunt u bij Anca Office terecht. Verder adviseren wij ook over de akoestiek, vloerkeuze en de optimale routing. Het volledige project pakken we met u aan en zijn het eerste aanspreekpunt: wat we beloven, komen we na en we gaan altijd een stapje verder om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Interesse in gebruikte kantoormeubelen of kantoormeubelen huren? Hiermee kunnen wij u ook helpen.

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl