ZIT STA BUREAU

Een voorbeeld hoe u uw werkplek gezonder inricht, is met een zit sta bureau of een goede bureaustoel. Heeft u een kantoorbaan waar u een groot gedeelte van de dag achter uw computer zit? Dan is een zit sta bureau een zeer aangename oplossing tegen bijvoorbeeld rug-nekklachten, RSI of hoofdpijn. Ook zorgt de afwisseling voor een vermindering van aandoeningen aan hart- en bloedvaten. Meer beweging heeft dus een positief effect op uw gezondheid en werkprestaties. Onze zit sta bureaus zijn elektrisch verstelbaar zodat u eenvoudig uw werkplek verandert in een staande werkplek.

Bureaus Den Bosch

Elektrisch verstelbare bureaus

Het is door de jaren heen altijd gebruikelijk geweest om een eigen werkplek te hebben op kantoor. De afgelopen jaren hebben hierin een flinke verandering teweeggebracht. Het (noodzakelijk) thuiswerken heeft zijn waarde bewezen op meerdere fronten. Zo zorgt het deels thuiswerken voor een verhoogde productiviteit en heeft ook menig ondernemer aan het denken gezet of alle vierkante meters noodzakelijk zijn. Zowel aan de kostenkant als aan het überhaupt hebben of vinden van beschikbare ruimte in de huidige krappe markt.

Het flexwerken is dan ook volop aanwezig in menig kantoor en dat brengt enkele praktische uitdagingen met zich mee, zoals het verzorgen van de werkplekken voor uw personeel. Immers een goede werkplek draagt bij aan een verhoogde productiviteit, hoger werkplezier en minder verzuim. Dat laatste wordt mede gereduceerd door iedereen op de juiste manier te laten werken aan een bureau wat precies op maat is afgesteld. Een elektrisch verstelbaar bureau is daarom een ideale uitkomst. Ongeacht welke medewerker op dat moment gebruik wenst te maken van de werkplek, de werkplek is precies op hoogte af te stellen.

Ergonomische werkplek

Ergonomie speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijven. Een goede, ergonomische werkhouding heeft een positieve invloed op de prestaties van uw personeel. Een voorbeeld hoe u uw werkplek gezonder inricht, is met een elektrisch zit sta bureau. Heeft u een kantoorbaan waar u een groot gedeelte van de dag achter uw computer zit? Dan is een zit sta bureau een zeer aangename oplossing tegen bijvoorbeeld rug-nekklachten, RSI of hoofdpijn. Ook zorgt de afwisseling voor een vermindering van aandoeningen aan hart- en bloedvaten. Meer beweging heeft dus een positief effect op uw gezondheid en werkprestaties. Op een rijtje:

  • Voorkomt, of gaat klachten tegen
  • Makkelijker weglopen vanuit een stand houding
  • Afwisselend staand en zittend werken zorgt voor productiviteit winst
  • Met staand vergaderen boek je tijdswinst en geeft een positieve impuls op het erbij houden van de aandacht

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl