Nieuw project: Kantoorinrichting Beekse Bergen

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen (met prachtige locaties zoals Brabanthallen, Autotron en Beekse Bergen). Jarenlang werkt ANCA Office al samen met Libéma als het gaat om kantoorinrichting van de diverse locaties. Van volledige inrichting tot en met de zitinstructies bij het plaatsen van een nieuwe bureaustoel. Een dynamische samenwerking — diversiteit aan mooie projecten en locaties — waarmee ANCA Office haar expertise kan laten zien in meerdere verschillende kantooromgevingen.

Een van de locaties waar recentelijk een nieuwe kantoorinrichting is geplaatst, is het kantoor van de Beekse Bergen. In het nieuwe gebouw wat herrezen is uit de brand van nog geen jaar geleden, heeft ANCA Office de vraag gekregen om het kantoor te voorzien van nieuwe bureaus met persoonlijke lade, ergonomische bureaustoelen en moderne archief/opbergkasten. Een praktische en kwalitatieve insteek aan de ene kant, een aansluiting qua uitstraling bij het geheel van het park aan de andere kant, waren de bijzondere wensen aangaande de producten.

Op Vakantiepark Beekse Bergen is sinds enkele weken het nieuwe centrumgebouw geopend. Het nieuwe gebouw komt op dezelfde plek als de voorganger, dat in juni vorig jaar door brand werd verwoest. Een waardige opvolger van het vorige gebouw, met lichte ruimtes en moderne uitstraling. Een positieve insteek waar ANCA graag haar steentje aan bijdraagt en na alle perikelen van afgelopen jaren wensen we Beekse Bergen een voorspoedige toekomst waar weer volop genoten kan worden van een drukbezocht park met een heerlijke leefomgeving voor haar bewoners.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inrichting van uw kantoorinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch