RH bureaustoel: kwaliteit voor kantoor én thuis

Al jaren is de RH bureaustoel onderdeel van ons assortiment. Met name omdat deze makkelijk te hanteren en in te stellen is voor u als gebruiker, hij is elegant in de uitstraling en biedt u de de mogelijkheden om op een gezonde, actieve manier te zitten. Voor ieder moment en gebruik is er een passende bureaustoel te vinden. Maar met name wanneer u lange tijd op dezelfde werkplek actief bent, zijn we het er allemaal over eens: het is belangrijk om comfortabel te zitten.

De hoogwaardige bureaustoel van RH

Als kantoorinrichter zijn wij behoorlijk gecharmeerd van de RH bureaustoel. Natuurlijk biedt Anca Office voor iedere prijs/kwaliteitsvraag de juiste stoel, maar de RH stoel is toch wel speciaal. Iets hoger in de prijsklasse en dat betaalt zich uiteindelijk wel dubbel en dwars terug. In de jarenlange garantie natuurlijk en bovenal in:

  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Design

Als u op zoek bent naar hoogwaardige bureaustoel, dan is de RH stoel er een die we graag aan u adviseren. Met name omdat de kernwaarden goed aansluiten bij die van Anca. We staan achter onze producten en kijken altijd naar het resultaat en plezier op de lange termijn. Op de RH bureaustoel bieden we daarom 10 jaar garantie. Bijkomend voordeel is dat verschillende elementen vervangen kunnen worden, dus ook met slijtage kunt u snel weer zitten als nieuw, zonder onnodig hoge kosten.

Flexibele bureaustoel voor iedere gebruiker

De bureaustoel van RH is voor iedere gebruiker geschikt, omdat de stoel met veel mogelijkheden dynamisch in te stellen is. Essentieel voor uw gezondheid en daarom is de RH bureaustoel een van de meest gewilde stoelen. Bij Anca adviseren we u niet alleen over de juiste stoel, we ondersteunen u ook bij het juiste gebruik ervan. Wij bieden u de juiste zitinstructies en indien gewenst, verzorgen we op locatie de zitinstructies aan uw collega’s.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de RH bureaustoel of wilt u graag eens de stoel proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder en bieden graag een stoel op proef aan voor 1 week, helemaal gratis!

Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichtingen & bureaustoelen in Den Bosch