Nieuw project: Idverde Advies

Voor Idverde Advies heeft ANCA Office de inrichting verzorgd in het prachtige oude ECI gebouw te Roermond. Een karakteristiek gebouw en terrein met een rijke historie. Een nieuwe locatie vraagt om een nieuwe look, met oog voor veel groen.

De nieuwe kantoorruimte biedt veel mogelijkheden voor het team om de groeiambities te realiseren. Een fijne werkplek dus! Maar tegelijk wordt het kantoor een plek waar men vol trots klanten kan ontvangen om samen inspiratie op te doen voor uitdagende groenblauwe opgaven.

Bij Idverde werkt men aan projecten in omgevingsbeheer en –inrichting met een scherpe focus op de groene component hiervan. De kennis die zij bezitten en ontwikkelen over deze component geeft klanten inzicht in hun werkelijke behoefte en daarmee verhogen ze de waarde van de groene omgeving voor haar klanten en de maatschappij.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de (groene) kantoorinrichting die u gezien heeft in dit artikel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichtingen & kantoorartikelen in Den Bosch