Nieuw: Maxipanel tussenwanden van Palmberg

Uit marktonderzoeken is gebleken dat collega’s op kantoor vaak productiever zijn als ze geconcentreerd en ongestoord kunnen werken. Ook is er uit op te maken dat ze meer ruimte hebben voor creatieve ideeën als er ruimte is om ongestoord te werken. Een goede ruimte-akoestiek is dus geen luxe of een “nice to have”, maar een investering in tevredenheid, gezondheid, het concentratievermogen en dus de efficiëntie van de medewerkers. Naast praktische werkgebieden zorgen goede akoestische elementen voor meer welbevinden op kantoor: het lawaai wordt verminderd en de communicatie in de ruimte wordt verbeterd. Als laatste zorgt een tussenwand ook nog voor een natuurlijke afscheiding tussen diverse werkplekken, waardoor men meer ruimte van elkaar heeft wat in de huidige tijd zeker gewenst is.

Kortom, tussenwanden op kantoor zijn ideaal voor 3 toepassingen:

  • Verhoging van de productiviteit
  • Betere werksfeer door reduceren van geluid en verbeteren van communicatie
  • Afstand bewaren op een natuurlijke manier

Maxipanels: ideaal voor iedere kantoorinrichting

Als exclusieve dealer van Palmberg Den Bosch, introduceert ANCA de nieuwste ontwikkeling voor uw kantoorinrichting: de met stof beklede maxipanel uit de TERIO PLUS-serie. Operationeel als scheidingswand of als bureaubladpanel met een dikte van 35 mm, is het zowel te gebruiken als ruimteverdeler en als visuele en akoestisch effectieve scheiding tussen de werkplekken. Met de maxipanel elementen draagt u zorg voor de akoestiek op iedere werkplek. Tevens is het mogelijk met zowel de wanden als het panel voor bureaubladen om verschillende werkplekken op een hygiënische manier van elkaar te scheiden. Niet onbelangrijk zorgt Palmberg zoals altijd weer voor een uniek design wat naadloos aansluit op de rest van uw kantoorinrichting.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Palmberg tussenwanden welke u hier gezien heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Anca Office – De specialist voor kantoorinrichting en exclusief dealer voor Palmberg Den Bosch