Kantoorinrichting Breda

Nieuwe samenwerking: Ingenhousz Breda

Buitenshuis thuiswerken?

Vergeet werken zoals je dat kent. Vergeet werken als medewerker. Bij Ingenhousz hebben ze het niet over medewerkers, maar over samenwerkers. Op alle niveaus, van boardmember tot bediening. Met persoonlijke ontwikkelingsplannen, maar met een groter gezamenlijk doel en gezellige gezamenlijke pauzes.

Voor de short stay facility Ingenhousz te Breda heeft ANCA Office meerdere ruimtes omgetoverd tot werkplekken, inclusief zit/sta bureaus en high-end bureaustoelen. Juist nu investeren in werkplekken op kantoor? Ja dat kan! Al is Ingenhousz niet een kantoor; het is een openbare plek waar mensen samenkomen. Zowel kortwonenden, zzp’ers, expats en dat alles uiteraard op gepaste afstand en ruimte voor iedereen als individu. Nieuwsgierig? Er is nog veel meer te lezen en te zien bij Ingenhousz Breda | Learn.

“ANCA Office heeft het mogelijk gemaakt om voor onze bezoekers, binnen de muren van Ingenhousz , toch buitenshuis thuis te werken”

Diverse mogelijkheden

ANCA Office is de samenwerking aangegaan met Ingenhousz in deze ietwat vreemde tijden, om toch mogelijkheden en initiatieven aan te grijpen om elkaar nader te leren kennen. We zijn daarom gestart met de inrichting van de nieuwe werkplekken, met het oog op de toekomst!

Want wij begrijpen dat u juist nu extra nadenkt over het doorzetten van grote veranderingen en/of inrichtingen binnen uw kantoor, inclusief het realiseren van de thuiswerkplekken van medewerkers. Wij denken met u mee voor proefplaatsingen, lease constructies en gebruikte kantoormeubelen. Ook voor een tijdelijke plaatsing van kantoormeubelen kunt u met ons contact opnemen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die u gezien heeft binnen dit project? Komt u graag vrijblijvend in contact met ANCA Kantoorinrichting Den Bosch? Mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576