Bureaustoel voor thuis: Ergo Optima

De ergonomische bureaustoel voor thuis

Lekker en goed zitten kan alleen maar als een bureaustoel ook goed past. Of dat nu op kantoor is of thuis. Mensen verschillen echter in (boven)beenlengte, omvang, kort of lang bovenlichaam en noem maar op. Vaak zien we op kantoren dat de meeste collega’s op een standaard bureaustoel zitten welke niet makkelijk aan te passen is of simpelweg niet aangepast wordt omdat men niet weet hoe. Over het thuiswerken nog maar niet te spreken, waar men vaak op de keukenstoel aan het werk is. Het gevolg: rugklachten, nekklachten en RSI.

Ergo Optima

Perfect ingesteld, waar u ook werkt

De Ergo Optima bureaustoel van Anca Office is de perfecte oplossing als u uw collega’s de juiste zitoplossing wilt bieden, tegen een degelijke prijs. De kwaliteit, levertijd en garantie zijn ideaal en niet onbelangrijk: voor een schappelijke prijs. In een handomdraai is de stoel ook nog eens ideaal af te stellen voor ieder persoonlijk. Immers binnen de ergonomie kan een centimer al het verschil maken.

  • Kwaliteit: voldoet aan de arbo voorschriften
  • Levertijd: binnen 2 weken
  • Garantie: 5 – 10 jaar, afhankelijk van model
  • Prijs: vanaf €199,-

De stoel heeft een in diepte verstelbare rugsteun, welke perfect aansluiten op de onderrug en de juiste ondersteuning bieden als u langdurig zit en rugklachten wilt voorkomen. Ook heeft de Ergo Optima een goede ondersteuning voor de armen. De armen zijn even zo belangrijk om te voorkomen dat u rug- en schouderklachten krijg.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u de Ergo Optima proberen? Of op zoek naar de beste bureaustoel in Den Bosch? Kom vrijblijvend in contact met ANCA Office, mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576