Nieuw project: Van de Wetering

Voor Van de Wetering te Heesch heeft ANCA Office het kantoor compleet verbouwd en aangepast aan de tijd. Een jarenlange, trouwe samenwerking waar we ontzettend blij mee zijn om voor te mogen blijven werken.

ANCA Office heeft de inrichting van de werkplekken aangepast en met zit sta-werkplekken is Van de Wetering helemaal weer up to date. Samen met de klant zijn de nieuwste moderne oplossingen doorgevoerd, zodat iedere collega met extra veel plezier en energie weer naar kantoor gaat.

Van de Wetering is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast zijn zij inmiddels ook expert in bouw- en woonrijp maken, rioolvervanging en -reconstructie en saneringen. Dit zijn voornamelijk RAW-bestekken aanbesteed door gemeenten of projectontwikkelaars. Daarnaast kan Wetering projecten uitvoeren waarbij het gehele proces, vanaf het voornemen, het ontwikkelen van een locatie tot de oplevering van het eindproject, is inbegrepen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die gezien heeft binnen dit project of komt u graag in vrijblijvend in contact met ANCA Kantoorinrichting Den Bosch? Mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576