NIEUW – Luchtreinigers voor een gezond werkklimaat

De razendsnelle spreiding van COVID-19 heeft de druk om onszelf en elkaar te beschermen vergroot. Een gezonde en veilige werkomgeving zijn nu belangrijker dan ooit. Nu wordt geadviseerd weer zoveel mogelijk thuis te werken. Maar hoe zit dat bij uw bedrijf, waar de productie op de werkvloer moet plaatsvinden? Of bij uw zorginstelling, verzorgingstehuis of tandartspraktijk? Van u en uw collega’s wordt gevraagd wel gewoon op de werkplek aanwezig te zijn.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze handen regelmatig te wassen, of om oppervlakken zoals tafels, bureaus, werkbladen schoon te maken. We besteden echter nog steeds niet veel aandacht aan de lucht die we inademen, en toch zouden we dat moeten doen. De binnenlucht is 5 keer meer vervuild dan de buitenlucht. Publieke ruimtes, zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, zijn plaatsen waar de lucht bacteriën, virussen, stof, allergenen, chemische dampen en andere stoff en en geuren ongestoord kunnen groeien.

ANCA Office introduceert daarom samen met Fellowes de Aera Max Professional Luchtreinigers.

De AeraMax Professional is ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving van uw bedrijf. Alle modellen zijn wandmontagegeschikt, onopvallend en esthetisch aantrekkelijk,zodat u zorgeloos de lucht kunt zuiveren waar dat het meest nodig is.

De voordelen van Aera Max Professional Luchtreiniger:

  • ADEM MAKKELIJKER
    99,97% van de kiemen, allergenen en deeltjes worden gemakkelijk en veilig verwijderd uit de lucht**
  • WAT HANGT ER IN DE LUCHT?
    Gezondere binnenlucht verbetert cognitieve vermogens, (zoals concentratie en het geheugen) en kan ziekteverzuim verminderen.
  • VERHOOG LOYALITEIT
    Gezonde lucht, vrij van schadelijke stoff en en sterke geuren toont uw zorg voor u en uw patiënten, medewerkers en uzelf, en verbetert het welzijn van deze mensen in uw praktijk.

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van het nieuwsbericht over de luchtreiniger, of komt u graag in vrijblijvend in contact met ANCA Kantoorinrichting Den Bosch? Mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576

Geinteresseerd, maar nog niet helemaal overtuigd?
Plan dan direct een gratis meting door een van onze specialisten