Nieuw Palmberg decor: Halifax Eiken Natuur

Sinds vele jaren zijn we ons allen bewust van het effect van kleuren en gebruiken we ze niet meer alleen in huis om ons gevoel van welbevinden te vergroten. De klassieke inrichting van een kantoor is nog altijd immens populair maar zien we dat ook de kleuren trends vanuit huis zich meer en meer richting kantoor verschuiven. Het corona tijdperk en het vele thuiswerken heeft deze trend nog meer versterkt. Als je daarbij bedenkt hoeveel tijd we op kantoor doorbrengen, is het de moeite waard om de werkplek om te toveren tot een kleurrijke en inspirerende plek.

Daarbij is de ontwikkeling van veel kantoren dusdanig dat het steeds meer een ontmoetingsplaats wordt voor collega’s. Het gevolg daarvan is dat er vaker gekozen wordt voor een trendy, huiselijke inrichting ten opzichte van de klassieke inrichting. De kwaliteit van de inrichting mag daarin overigens niet verloren gaan en daarom is het nieuwe decor van Palmberg een zeer aangename aanvulling op het assortiment van ANCA Office. Als trouwe, vaste partner van Palmberg presenteren we u daarom het nieuwste Palmberg decor Halifax Eiken Natuur.

Vanaf 1 april 2022 is het nieuwe decor Halifax Eiken Natuur verkrijgbaar als aanvulling op onze bestaande decors. Voor de inrichting van toekomstige werkomgevingen biedt de nieuwe kleurvariant een niet van echt te onderscheiden massief houten look. In combinatie met de uitgebreide keuzemogelijkheden aan framekleuren, ontstaan werkruimten die de klassieke dagelijkse werkomgeving omtoveren tot een sfeer van creativiteit en welbevinden.

De ideale kantoorinrichting is een perfecte combinatie tussen comfort, esthetiek en functionaliteit. Bij ANCA zorgen wij er altijd voor dat deze onderdelen op elkaar zijn afgestemd, zodat u er prettig mee kunt werken. Want u en uw werknemers brengen toch vele uren per dag door op kantoor. Een passende inrichting is daarom cruciaal voor de werksfeer en voor een goede prestatie van uw werknemers.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inrichting van uw kantoorinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch