kantoor inrichting beekse bergen

Nieuw project: Beekse bergen

Onlangs hebben wij voor safaripark Beekse Bergen het nieuwbouw kantoor mogen inrichtingen. Dit was in opdracht van Libéma waar we al jaren een nauwe samenwerking mee hebben. Het park biedt bezoekers een mooie combinatie van attracties en wilde dieren. Het is dan ook van belang dat het kantoor van Beekse Bergen efficiënt en effectief wordt ingericht, zodat het park goed kan worden beheerd en de bezoekers een geweldige ervaring kunnen hebben.

Het kantoor is modern en functioneel samengesteld, passend bij de natuurlijke omgeving van het park.In goed overleg zijn er flexibele werkplekken gecreëerd en ergonomische stoelen geplaatst. Deze stoelen zijn ontworpen om de lichaamshouding van de gebruiker te ondersteunen, waardoor het risico op rug of nekklachten wordt verminderd.

De nieuwe inrichting heeft een frisse en moderne uitstraling, die past bij de uitstraling van het park. Het nieuwe kantoor is een inspirerende en functionele werkplek waar nog jaren met veel werkplezier gewerkt zal worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inrichting van uw kantoorinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.

Anca office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch