stoelen Sint Jan

Nieuw project: Sint-Janskathadraal

Onlangs hebben wij nieuwe stoelen en tafels geleverd aan de Sint-Janskathadraal in ’s-Hertogenbosch. De Sint Jan is een van de bekendste kathadralen die ons land rijk is. De prachtige kathadraal staat in het centrum van Den Bosch en is met zijn 73 meter hoge toren door de stad goed te zien. De 51 klokken die van het carillon worden regelmatig bespeeld, waardoor de kerk niet alleen goed zichtbaar is in de stad, maar ook hoorbaar.

Anca Office heeft het steunpunt van de kathadraal voorzien van verschillende klaptafels en stoelen. Zo kan het steunpunt beschikken over de verrijdbare klaptafels die eenvoudig op te bergen zijn. Deze tafels zijn ideaal voor wanneer er grotere gezelschappen gebruik maken van een ruimte, die later voor andere doeleinde gebruikt kan worden. De strakke look van de tafels en stoelen zorgt ervoor dat het steunpunt weer jaren vooruit kan op het gebied van werk interieur.  

Nieuwsgierig naar wat Anca voor uw kantoorinrichting kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.

Anca Office – Uw specialist in kantoorinrichting Den Bosch