sfeer op kantoor

Hoe creëer je sfeer op kantoor?

Tijdens de kerstperiode is het vaak gebruikelijk dat kantoren sfeervoller worden ingericht, om zo een gezellige kerstsfeer te creëren. Maar waarom zou een kantoor alleen met kerst een gezellige sfeervolle plek moeten zijn. Zorg ervoor dat jouw kantoor het hele jaar door sfeervol is met deze handige tips over kantoorinrichting.

Sfeervolle kantoorinrichting

Bij iedere kantoor inrichting is het belangrijk om te kijken naar wat er mogelijk is binnen de ruimte. Komt er veel natuurlijk licht binnen? Wat kan er gedaan worden met kunstlicht. Veel kantoren maken gebruik van tl-verlichting, een dooddoener op het gebied van sfeer. Overweeg het gebruik van staande lampen of wandlampen. Het belangrijkste van verlichting op kantoor is natuurlijk het verhogen van de productiviteit, maar dit gaat goed in combinatie met het creëren van een sfeervol kantoor. Geel licht wordt vaak gezien als warm en gezellig, maar dit is vermoeiend aan de ogen. Een oplossing hiervoor is het gebruik van verstelbare en dimbare LED verlichting.

Deze verstelbare en dimbare LED verlichting gaat goed samen met het gebruik van goed overwogen kleur op kantoor. Muren op kantoren hoeven al lang niet meer wit en niets anders dan wit te zijn. Het gebruik van donkere muurverf in combinatie met beplanting kan een kantoor omtoveren tot een sfeervolle ruimte.

Beplanting op kantoor

Het beplanten van een kantoorpand is altijd een goed idee. Niet alleen zorgen planten op kantoor ervoor dat de ruimte er sfeervoller uitziet, ook zorgt groen op de werkvloer voor een bevordering van het klimaat en de luchtkwaliteit. Bij Anca Office zijn we dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van plantenbakken, zodat ieder kantoor gezelliger en groener wordt. Onze favoriete zijn de verrijdbare plantenbakken. Zo kunnen zware plantenbakken die niet op de gewenste plek staan eenvoudig naar een nieuwe bestemming op het kantoor worden gerold. Door het verplaatsen en dus vernieuwen van de inrichting haal je de medewerkers uit een dagelijkse sleur.

Overige tips

Heb je een groot kantoorpand en ontvang je veel klanten of gasten? Dan is het belangrijk om een ontvangst en wachtruimte te creëren waar deze mensen rustig kunnen zitten. Hierbij kan gedacht worden aan het plaatsen van het juiste meubilair. Ook kan sfeer op kantoor worden gecreëerd door een eyecatcher aan de muur te hangen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van hoe jouw kantoor sfeervol ingericht kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl Wij helpen u graag verder!

Anca Office – Uw specialist in kantoorinrichting Den Bosch