KANTOORARTIKELEN VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

KANTOORARTIKELEN

Tegenwoordig gebeurt het allemaal online maar de ouderwetse kantoorartikelen worden toch nog dagelijks gebruikt en zijn in het kantoorleven eigenlijk niet weg te denken. Een kantoor zonder schrijfbenodigdheden, post-its, paperclips, nietmachines is niet écht een kantoor. Dat tegenwoordig alles digitaal gaat is ons niet ontgaan, maar soms is het gewoon nodig om met z’n allen om de tafel te zitten en te brainstormen. Het is dan ontzettend handig als je een notebook en een pen bij de hand heb om je ideeën op te schrijven of post-its hebt om kleine op- of aanmerkingen te maken.

KANTOORINRICHTINGEN VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Het maakt niet uit of je nu een groot bedrijf hebt met twintig kantoren of een klein bedrijf hebt met twee kantoren. Elk bedrijf of instelling heeft kantoorartikelen nodig. Het is belangrijk dat elk bedrijf voorzien is van een aantal basis kantoorartikelen. Dit zijn voornamelijk de notitieboekjes, de pennen, post-its, paperclips, nietmachines, enveloppen, markeerstiften, plakband en archiveer mappen. Echter is het ook belangrijk dat elk kantoor voorzien is van een aantal andere kantoorartikelen zoals, inkt & tonercartridges, computer accessoires en een goede verlichting. Bij een werkdag van 8 uur horen natuurlijk ook pauzes. Het is fijn als je dan koffie, thee, koekjes of soepjes hebt om extra te genieten van die welverdiende pauze.

MEUBELS VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Een goede set meubels is de sleutel voor elke bedrijf en instelling. Het is belangrijk dat je goede bureaus hebt, die op de juiste hoogte zijn afgesteld. De stoelen die je aanschaft voor je bedrijf of instelling zijn ook van groot belang. Een goede stoel is mogelijk het belangrijkste van het hele kantoor. Je zit tenslotte toch het grootste gedeelte van de dag en dan moet je stoel gewoon goed en comfortabel zitten. Wij hebben sinds kort onze eigen bureaustoelenlijn die perfect aansluit bij het comfort dat je nodig hebt om een hele dag op kantoor te zitten.

Heeft u nog vragen over kantoorartikelen? Wij helpen u graag verder.