De juiste ergonomische werkhouding

Ergonomische bureaustoelen

Een goede ergonomische bureaustoel is een investering in uw gezondheid, comfort en productiviteit. Bij ANCA Office begrijpen we dat geen enkele werkplek compleet is zonder een ergonomische stoel die specifiek is ontworpen om de lichamelijke belasting tijdens het werken te minimaliseren.

Een ergonomische bureaustoel gaat veel verder dan alleen comfort. Het bevordert een correcte houding en ondersteunt de natuurlijke vorm van uw rug, helpt de bloedsomloop te verbeteren, vermindert de druk op uw heupen en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn, zelfs na urenlang zitten.

Zit sta bureaus

In de hedendaagse kantooromgeving is het zit-sta bureau een revolutionaire verandering gebleken. Deze flexibele werkstations, die de mogelijkheid bieden om gemakkelijk te wisselen tussen zittend en staand werken, hebben een aanzienlijke impact op de productiviteit en het welzijn van werknemers.

Lange periodes van zitten kunnen leiden tot een reeks gezondheidsproblemen, waaronder obesitas, hart- en vaatziekten en een verhoogd risico op vroegtijdig overlijden. Zit-sta bureaus helpen deze risico’s te verminderen door de hoeveelheid tijd die werknemers zittend doorbrengen te verminderen en meer variatie in hun werkhouding aan te moedigen. Bij ANCA hebben wij een ruim aanbod aan zit sta bureaus, die de ergonomie van iedere werkplek verbeteren.

Ergonomische computer benodigdheden

De bovenkant van uw computerscherm moet op ooghoogte zijn om nek- en rugklachten te minimaliseren. Om dit te bereiken, bieden we bij ANCA verstelbare zit sta bureaus aan. Hiermee kan het bureau op de gewenste hoogte worden gezet, zodat de monitor op ooghoogte komt. Tevens is het belangrijk om een ergonomische muis en een ergonomisch toetsenbord te gebruiken. Deze zorgen er voor dat de schouders en polsen niet overbelast worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het ergonomisch ingericht van uw kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl Wij helpen u graag verder!

Anca Office – Uw specialist in kantoorinrichting Den Bosch