Chairmover

Chairmovers plaatsen bij BrabantZorg op de locatie Sint Jan in Uden

Bij ANCA Office zijn we bezig met het optimaliseren van iedere werkplek. Recentelijk hebben we de dit mogen uitvoeren voor BrabantZorg. Op de locatie Sint Jan in Uden hebben we Chairmovers geplaatst. Chairmovers zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van personen in stoelen.

BrabantZorg, een vooraanstaand zorgverlener in de regio, streeft altijd naar het verbeteren van de zorg en werkomstandigheden van haar medewerkers. Hier past de invoering van onze Chairmovers perfect bij. Ontworpen om de fysieke belasting bij het verplaatsen van patiënten in stoelen te minimaliseren, zijn Chairmovers een waardevolle toevoeging aan elke zorgomgeving.

Ons deskundige team heeft nauw samengewerkt met het personeel van BrabantZorg in Sint Jan om een vlotte implementatie van de Chairmovers te waarborgen. Het resultaat? Een aanzienlijke vermindering van de fysieke belasting voor het personeel van Sint Jan. De Chairmovers stellen hen in staat om zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende zorg aan hun patiënten.

Chairmover

Of het nu gaat om een kantooromgeving of een zorginstelling, wij staan klaar om te helpen bij het creëren van een werkomgeving die bevorderlijk is voor welzijn, efficiëntie en productiviteit. Bij ANCA Office zijn we bezig met het verbeteren van iedere werkomgeving. Wilt u meer weten over onze Chairmovers of andere ergonomische oplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@ancaoffice.nl. We kijken ernaar uit om te horen hoe we u kunnen helpen uw werkomgeving te transformeren.