Nieuw project: Zonnestroom Collectief

Recentelijk heeft ANCA Office voor Zonnestroom Collectief te Almere de levering en installatie van nieuwe werkplekken gerealiseerd. Zoals de laatste tijd vaak de vraag gaat naar het creëren van flexibele werkplekken, is dat ook hier het geval. Er is gekozen voor elektrisch instelbare zit-sta werkplekken in een H-Bench opstelling, met geïntegreerde kabelgoot.

Tegenwoordig zijn flexplekken haast vanzelfsprekend in een werkomgeving en biedt de H-Bench een uitstekende mogelijkheid om flexibel om te gaan met de vraag om werkplekken. De afwisseling tussen zitten en staan is een mogelijkheid, evenals het afstellen op maat per collega. De H-Bench opstelling zorgt voor een mooie dynamiek in de gehele kantoorinrichting. Aanvullend op het leveren en monteren, draagt ANCA Office uiteraard zorg voor het netjes wegwerken van bekabeling.

Zonnestroom Collectief is leverancier en installateur van zonnepalen. Kennis, oprechtheid, service gericht en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf. Zonnestroom Collectief kijkt dan ook verder dan de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen, ze denken met u mee op het gebied van uw investering, het rendement en uw toekomstplannen. Een mooie propositie waar ANCA Office zich in kan herkennen en dan ook trots is Zonnestroom Collectief te mogen benoemen als opdrachtgever.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inrichting van uw kantoorinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichting Den Bosch