Nieuw project: JoZon

Voor JoZon uit Schijndel heeft ANCA Office het kantoor compleet heringericht naar de hedendaagse maatstaf van duurzaam en ergonomisch werken. Een frisse, nieuwe inrichting van het hele kantoor is prettig voor alle collega’s. Door middel van nieuwe zit/sta werkplekken is ook direct aandacht geschonken aan het ergonomisch werken. Waar klanten al meer dan 25 jaar aan het juiste adres zijn bij JoZon op het gebied van wellness, is nu het kantoor een nog aangenamere plek voor alle collega’s.

JoZon is gespecialiseerd in in diverse Jacuzzi varianten, ook wel bekend als spa bubbelbad of buitenspa. Tevens kan men bij JoZon terecht voor infraroodcabines, sauna’s en zwembaden. Met een grote showroom van 700m2 en meer dan 25 jaar ervaring, worden klanten tot op hun wenken bediend. Een decennia lange samenwerking tussen JoZon en ANCA Office heeft met de herinrichting van het kantoorpand een mooie werkomgeving gecreëerd voor de toekomst van dit mooie bedrijf.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst of komt u graag in vrijblijvend in contact met ANCA Kantoorinrichting Den Bosch? Mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het bericht over onze kantoormeubelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichtingen & Kantoorartikelen in Den Bosch