NIEUW – Hygiëne beschermingswanden van Palmberg

Ongewone situaties vragen om innovatieve oplossingen, voor nu en voor de toekomst.

Natuurlijk zijn er al diverse oplossingen door slimme ondernemers en collega’s bedacht om de afstand te waarborgen op kantoor of uw showroom, evenals hoe om te gaan met hygiëne en contact. Voor de korte termijn perfect om het op die manier op te lossen.

Voor de langere termijn hebben we voorlopig nog te maken de anderhalve meter afstand cultuur, waarvoor we ook oplossingen aan willen dragen.

Samen met Palmberg heeft ANCA Office glaspanelen van acryl ontwikkeld, om als tussenwand te fungeren. Dit is zowel toe te passen op bijvoorbeeld uw receptie/balie, met een doorgeef ruimte erin, alsmede te gebruiken tussen de werkplekken in, om zowel u als uw collega’s én klanten te beschermen.

De beschermwanden zijn er in verschillende maten, en op verschillende manieren te bevestigen. Tevens kunnen we met de bevestiging ervan tegemoet komen aan uw interieur wat betreft de kleur.

ANCA Office kan de beschermingswanden leveren vanaf €185.00 incl. bevestigingsmaterialen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van kantoormeubelen die u gezien heeft binnen deze projectinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichtingen & kantoorartikelen in Den Bosch