Kunstuitleen Kentalis

Zoals ieder jaar wisselt ANCA office kunst uit met het atelier van Koninklijke Kentalis uit Berlicum. Een project wat inmiddels zijn 5de jaar in is gegaan, en voort zal blijven duren. Het project is ontstaan naar aanleiding van de jarenlange zakelijke relatie tussen Koninklijke Kentalis en ANCA Office.

Kentalis is dé specialist op het gebied van onderzoek, zorg en onderwijs voor mensen met een beperking in horen of communiceren.

Het Atelier

Het Atelier is een dagbestedingslocatie in Berlicum. Hier werken volwassen cliënten met beperking in horen of communiceren, in combinatie met een verstandelijke beperking. Het Atelier is een creatieve werkplaats. De activiteiten worden op maat aangeboden. Zo zijn er cliënten die een product van A tot Z maken en cliënten die meewerken aan een onderdeel van het product. Plezier in het werk en trots op het eindresultaat spelen een grote rol.

Winkel & kunstuitleen.

Denk hierbij aan schilderijen, kaarsen, schalen van keramiek en nog véél meer. Ook is er een unieke kunstuitleen waar u voor 40 euro per jaar een prachtig schilderij kunt lenen. De schilderijen die de deelnemers maken staan dicht bij hun belevingswereld. Zo zijn er veel schilderijen van planten en dieren en gebruiken zij veel felle kleuren zoals geel, appeltjesgroen en rood.