Kunstuitleen Kentalis 2020

Kentalis Het Atelier te Berlicum is een dagbestedingslocatie voor volwassenen die doofblind zijn of een communicatief meervoudige beperking (CMB) hebben. Bij deze creatieve werkplaats krijgen zij de kans om anderen te ontmoeten en onder begeleiding bijzondere producten te maken, zoals kaarsen, schilderijen, schalen en vogelhuisjes.

Zoals ieder jaar wisselt ANCA Office kunst uit met Het Atelier. Een project wat nu al bijna 10 jaar actief gaande is. Het is een extra project naar aanleiding van de jarenlange samenwerking tussen Koninklijke Kentalis en ANCA Office, want we doen graag iets terug voor de maatschappij.

Met kunstuitleen zijn we flexibel en denken we mee met de klant. Want wat is er nu mooier dan ieder jaar weer mensen te kunnen verassen met een leuke, nieuwe omgeving? En denk hierbij niet alleen aan uw klanten, maar ook collega’s, cliënten en gasten te verassen. Een fijne, dynamische werk- en leefomgeving is zeker niet te onderschatten en laat dat vooral bijdragen aan het plezier en succes van uw organisatie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in Kunstuitleen?