Brand loyalty

Brand Loyalty + nieuwe partner Unique Expo

Brand Loyalty is een bedrijf dat zich bevindt in Den Bosch. Zij kwamen naar ons toe met de opdracht om werkplekken te creëren waar hun medewerkers effectiever en comfortabeler aan kunnen werken. Ze hadden behoefte aan extra flexplekken waar medewerkers gemakkelijk meteen aan de slag konden. Daarbij was het belangrijk dat aan iedere werkplek zowel zittend als staand gewerkt kon worden.

Wij zijn meteen aan de slag gegaan hebben en de wensen van Brand Loyalty in acht genomen. Mede door de samenwerking met Unique Expo hebben we volledig aan de wensen van de klant kunnen voldoen. We hebben een achttal flexplekken afgeleverd waar zowel staand als zittend aan gewerkt kan worden. Door het juiste kabelmanagement zijn er geen losse snoeren te zien en is alles netjes afgewerkt. De maatwerk bureaus in combinatie met vertrouwde onderstellen hebben ervoor gezorgd dat het een prachtig geheel is geworden.

Nieuwe partner: Unique Expo

Unique Expo is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in onder andere kantoorinrichtingen en levert altijd maatwerk af. Deze samenwerking is beide partijen zo goed bevallen dat die is uitgebreid. Het assortiment van Unique Expo hebben wij opgenomen in ons assortiment en wij leveren nu ook hun maatwerk af. Hierdoor kunnen we eigen ontwerpen maken met de juiste kleurenstellingen. We kunnen nu nog beter inspelen op de vragen en behoefte van onze klanten. Heeft u nog vragen naar aanleiding van het lezen van de tekst of komt u graag in vrijblijvend in contact met ANCA Kantoorinrichting Den Bosch? Mail of bel ons: info@ancaoffice.nl of 0736911576