Adem schone en veilige lucht op kantoor

Een goede luchtkwaliteit zorgt voor een gezond en virusvrij binnenklimaat op kantoren, scholen en zorginstellingen. Bij de laatste groep is men zich er al jaren van bewust dat een schone lucht impact heeft op de gezondheid en daar wordt actie in ondernomen. Bij scholen komt meer en meer naar voren dat de luchtkwaliteit nog niet voldoende is en de overheid springt daar nu op in met het vaststellen van normen. Als we het hebben over kantoren, dan mag vastgesteld worden dat luchtkwaliteit doorgaans van een ontzettend laag niveau is of überhaupt niet eens ter sprake komt. Dat terwijl we hier bijna de meeste tijd met z’n allen doorbrengen.

Prettig werken in een schone omgeving is voor ieder van belang. Het zorgt voor een hogere productiviteit, we kunnen ons beter concentreren en worden simpelweg minder ziek. Denk hierbij niet alleen aan de ruimte met de werkplekken, maar ook aan vergaderruimtes, wachtruimtes en toiletruimtes. Allemaal plekken waar we met meerdere mensen bij elkaar komen en ziektekiemen vrijuit in de rondte gaan. Nu we langzaamaan weer teruggaan naar onze oude gewoontes, komen we ook op kantoor weer meer met elkaar in contact. Het perfecte moment om voor uw collega’s te zorgen dat ze optimaal kunnen presteren met de beste luchtkwaliteit.

Aera Max Professional

Samen met Fellowes heeft ANCA Office al diverse modellen van de Aera Max Professional mogen plaatsen binnen kantoren, scholen en zorginstellingen. De AeraMax Professional is ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving van uw bedrijf. Alle modellen zijn wandmontagegeschikt, onopvallend en esthetisch aantrekkelijk,zodat u zorgeloos de lucht kunt zuiveren waar dat het meest nodig is.

De voordelen van Aera Max Professional Luchtreiniger:

  • ADEM MAKKELIJKER
    99,97% van de kiemen, allergenen en deeltjes worden gemakkelijk en veilig verwijderd uit de lucht**
  • WAT HANGT ER IN DE LUCHT?
    Gezondere binnenlucht verbetert cognitieve vermogens, (zoals concentratie en het geheugen) en kan ziekteverzuim verminderen.
  • VERHOOG LOYALITEIT
    Gezonde lucht, vrij van schadelijke stoff en en sterke geuren toont uw zorg voor u en uw patiënten, medewerkers en uzelf, en verbetert het welzijn van deze mensen in uw praktijk.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@ancaoffice.nl, wij helpen u graag verder.

Anca Office – Uw specialist in Kantoorinrichtingen & bureaustoelen in Den Bosch