FACILITAIR

Met ons grote assortiment facilitaire producten bieden wij u de kans om te focussen op de kerntaken van uw onderneming. Hiermee nemen wij de facilitaire zaken voor u uit handen.

Zo hebben we onder andere een compleet facilitair assortiment samengesteld op het gebied van catering. Dit is om u, uw medewerkers en uw gasten een aangenaam verblijf binnen uw organisatie te kunnen bieden. Hierbij varieert ons facilitaire aanbod van koffiebonen en filtermalingen, frisdrank en soep tot aan koffiezetapparaten en complete kapstokken.

Ook op het gebied van veiligheid en hygiëne kunnen we samen met u zorgen voor een prettige en schone werkomgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere kluizen, gehoorbescherming, veiligheidsvesten, brandveilige benodigdheden, werkhandschoenen en allerhande andere producten voor de schoonmaak.

Kijk gerust rond in onze ANCA webshop voor het complete assortiment. We kunnen samen kijken naar duurzame oplossingen voor uw facilitaire wensen. Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Naar de webshop

Neem contact met ons op