De ideale flexwerkplek

Tegenwoordig zijn we met z’n allen (waar mogelijk) volop aan het thuiswerken. Dat brengt zeker enige voordelen met zich mee, maar helaas is het thuiswerken niet altijd voor iedereen mogelijk of gemakkelijk. Sommigen hebben er simpelweg geen ruimte voor, anderen hebben niet de juiste faciliteiten. Of men wordt continu gestoord. Dat is ook logisch: het thuiswerken is velen van ons ineens overkomen en daar zijn we nog niet allemaal op ingericht. Zo nu en dan een andere omgeving is zelfs essentieel voor een goed werk/privé balans. Een flexplek zou dan een mooie uitkomst zijn. Ben jij op zoek naar de ideale flexwerkplek, voor een dag of voor langere tijd? Lees dan snel verder!

“ANCA Office – Oog voor detail, zorg voor de mens”

Thuiswerkplek den bosch

De voordelen van een flexwerkplek

Met een flexwerkplek kan je ongestoord werken en ervoor zorgen dat jij de prestaties kan leveren die van je verwacht worden en die zelf graag wilt laten zien. Maar denk hierbij niet alleen aan het ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het thuiswerken vanwege Covid-19. Flexplekken zijn altijd al erg gewild geweest: tussen de afspraken door bijvoorbeeld, om een paar uur te kunnen werken. Of juist om halverwege met klanten af te spreken. In ieder geval zijn er duidelijke voordelen te benoemen voor het gebruiken van een flexwerkplek:

  • Je hebt minder afleiding
  • Doorbreking van de gewoontes / sleur
  • Voordeliger dan een vaste werkplek (veel faciliteiten al ingericht)
  • Contact met andere mensen

Flexwerkplek bij Short stay facility Ingenhousz

Onder andere bij Ingenhousz te Breda heeft Anca diverse flexplekken ingericht en vanuit die case zoomen we verder in op de mogelijkheden. Van bovengenoemde voordelen worden dan direct zichtbaar. Zo kan men bij Ingenhousz niet alleen werken, maar is het vooral een plek om te ontmoeten. Er is beweging, een ruimte kantoortuin en men kan gebruik maken van het restaurant omdat Ingenhousz een hotel/short stay is. Kijkend naar de flexplekken op zichzelf, dan is de ruimte meer dan een bureau en een stoel. De flexplek is volledig ingericht, met een eigen ruimte met keuken, een zitgedeelte, een toilet en zelfs een douche!

Uw ruimte ontwikkelen tot flexwerkplek?

Eén ding wat zeker is, is dat flexwerkplekken meer dan ooit in trek zijn. De voordelen worden hedendaags nog meer versterkt. De combinatie tussen het werken op kantoor, thuiswerken en flexwerken is iets wat bij veel bedrijven in 2021 op de agenda komt te staan.

Heeft u ruimte beschikbaar om te ontwikkelen tot flexwerkplek? Of zijn uw huidige flexwerkplekken simpelweg toe aan een vernieuwing? Neem dan contact op met Anca Office voor de mogelijkheden en meer voorbeelden omtrent het inrichten van flexwerkplekken en voor al uw andere vragen over kantoorinrichting:

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl