KANTOOR SUPPLIES

Kantoorartikelen of bureau artikelen zijn nog steeds niet weg te denken uit de vertrouwde werkomgeving. Kantoorartikelen zijn ook in deze tijd nog dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Een kantoor zonder schrijfbenodigdheden, paperclips, post-its en nietmachines is nog steeds niet weg te denken.

Een clean desk is waar iedereen naar uiteindelijk naar streeft, maar de ervaring leert dat de kantoorartikelen van alle tijden zijn en zullen blijven. Ondanks dat de kantoren en werkplekken steeds verder digitaliseren blijven de gebruikelijke kantoorartikelen in trek. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in ons assortiment te verkrijgen en zijn vrijwel altijd op voorraad!

Via de webshop kunt u direct alle gewenste kantoorartikelen bestellen. Zo heeft u bij ons verder vrijwel altijd al uw benodigdheden  al de volgende dag in huis. We stellen voor u graag een complete top 20 lijst samen van de door uw organisatie meest gebruikte kantoorartikelen. Zo komt u nooit meer zonder de belangrijkste kantoorartikelen te zitten. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

FACILITAIR

Met ons grote assortiment facilitaire producten bieden wij u de kans om te focussen op de kerntaken van uw onderneming. Hiermee nemen wij de facilitaire zaken voor u uit handen.

Zo hebben we onder andere een compleet facilitair assortiment samengesteld op het gebied van catering. Dit is om u, uw medewerkers en uw gasten een aangenaam verblijf binnen uw organisatie te kunnen bieden. Hierbij varieert ons facilitaire aanbod van koffiebonen en filtermalingen, frisdrank en soep tot aan koffiezetapparaten en complete kapstokken.

Ook op het gebied van veiligheid en hygiëne kunnen we samen met u zorgen voor een prettige en schone werkomgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere kluizen, gehoorbescherming, veiligheidsvesten, brandveilige benodigdheden, werkhandschoenen en allerhande andere producten voor de schoonmaak.

Kijk gerust rond in onze ANCA webshop voor het complete assortiment. We kunnen samen kijken naar duurzame oplossingen voor uw facilitaire wensen. Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Bestel eenvoudig en snel uw producten via onze webshop

Neem contact met ons op via 073 – 691 15 76 of via info@ancaoffice.nl