KANTOORINRICHTING

Een juiste kantoorinrichting is van groot belang bij het creëren van een prettige en productieve werkomgeving. ANCA begeleidt u bij het kiezen van een kantoorinrichting welke volledig past bij uw specifieke wensen. Met onze decennia lange ervaring op het gebied van inrichtingen op maat, begeleiden wij u van een idee tot een geschikte kantoorinrichting.

Ons assortiment is zeer ruim en compleet. Van werkplekken, bureaustoelen, opbergkasten tot complete kantoorinrichtingen, wij kunnen u er in voorzien.

Iedere onderneming is in onze ogen uniek, daarom streven wij ernaar dat de inrichting van uw werkplek ook aanvoelt als een maatpak. Zodoende maken wij duurzame kantoorinrichtingen die bovendien ergonomisch en functioneel zijn met een uitstraling waarin u zichzelf herkend. Want een passende kantoorinrichting maakt het kantoor pas echt een prettige omgeving om in te werken.

KANTOORINRICHTING BEPALEN

De ideale kantoorinrichting is een perfecte combinatie tussen comfort, esthetiek en functionaliteit. Bij ANCA zorgen wij er altijd voor dat deze onderdelen op elkaar zijn afgestemd, zodat u er prettig mee kunt werken. Want u en uw werknemers brengen toch vele uren per dag door op kantoor. Een passende inrichting is daarom cruciaal voor de werksfeer en voor een goede prestatie van uw werknemers.

Een goede inrichting staat ook professioneel tegenover klanten en toekomstige klanten van uw bedrijf. Hierbij zijn een aantal zaken belangrijk. Bij het aanschaffen van bureaustoelen en bureaus moeten het design en het formaat bijvoorbeeld bij elkaar passen. Verder is het individueel maken van een kantoorinrichting de volgende stap. De ene werknemer is groot, de ander iets kleiner. ANCA stemt hier de stoelen en bureaus op af.

Vervolgens maken wij dan de kantoorinrichting flexibel en zorgen voor goed verstelbare stoelen. Wij houden altijd rekening met de individuele wensen en behoeften. Zo worden onnodige gezondheidsklachten voorkomen en is de werkplek voor iedereen optimaal geregeld. Als de dealer van gerenommeerde merken op het gebied van kantoorinrichtingen maken wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw organisatie voor nu en in de toekomst.

Neem contact met ons op