ERGONOMIE

Ergonomie speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijven. Een goede, ergonomische werkhouding heeft een positieve invloed op de prestaties van uw personeel. Daarnaast zorgt het ook voor een vermindering van fysieke klachten zoals rug- of nekpijn. Hoe beter de ergonomische omstandigheden, hoe minder ziekteverzuim u heeft. Wat er onder andere een rol speelt bij een ergonomische werkplek zijn de kijkafstand en kijkhoek naar het scherm, de hoek van de boven/onderarm en boven/onderbeen, de hoogte van de bureaustoel/rugleuning en de vrije beenruimte die u heeft onder het bureau. Investeer in uw personeel en biedt ze een ‘’ gezonde werkomgeving ‘’. Anca biedt u de middelen om dit te realiseren. Wij hebben voor u daarom moderne ergonomische toepassingen in de vorm van bureaus, modules en ondersteuningen, zodat u de kans op fysiek ongemak minimaliseert.

ZIT STA BUREAU

Een voorbeeld hoe u uw werkplek gezonder inricht, is met een zit sta bureau. Heeft u een kantoorbaan waar u een groot gedeelte van de dag achter uw computer zit? Dan is een zit sta bureau een zeer aangename oplossing tegen bijvoorbeeld rug-nekklachten, RSI of hoofdpijn. Ook zorgt de afwisseling voor een vermindering van aandoeningen aan hart- en bloedvaten. Meer beweging heeft dus een positief effect op uw gezondheid en werkprestaties. Onze zit sta bureaus zijn elektrisch verstelbaar zodat u eenvoudig uw werkplek verandert in een staande werkplek.

ZIT STA MODULES

Een zit sta module heeft hetzelfde effect als een zit sta bureau. Het verbetert uw werkprestaties omdat u afwisseling heeft tussen zitten en staan. U bent meer in beweging en uw lichaam is niet constant in dezelfde houding. De zit sta module is heel eenvoudig te installeren. U bevestigt uw beeldscherm op de module en klapt dit automatisch uit zodat uw werkplek gemakkelijk verandert in een staande werkplaats. Ook zit er een ondersteuning voor het toetsenbord in de module waardoor uw houding natuurlijk blijft.

Zit sta ondersteuning

Heeft u een hoog bureau en zoekt u passende zit sta ondersteuningen? Onze ondersteuningen zorgen ervoor dat uw werkhouding actief en gebalanceerd is. De onderrug wordt gestimuleerd en onbewust getraind en een positieve zit sta verhouding heeft een positief effect op uw doorbloeding. Dit zorgt er weer voor dat je langer productief bent. Wij bieden zit sta ondersteuningen in alle maten en kunnen u ook van grote oplagen voorzien.

BUREAUSTOEL Den Bosch

De basis van optimale werkprestaties is een comfortabele werkhouding. Omdat niet iedereen dezelfde houding en postuur heeft is het essentieel dat u een bureaustoel heeft die werknemers volledig zelf in kunnen stellen op basis van hun wensen. RH bureaustoelen geven u die mogelijkheid. De rug wordt volledig ondersteund en de hoogte en breedte van deze ergonomische bureaustoelen zijn op maat in te stellen. Zo zit u in de beste werkhouding om optimaal te kunnen presteren op de werkvloer en ervaart u minder fysiek ongemak.

Tevens hebben de RH bureaustoelen ook een stijlvol design. Wilt u meer informatie over onze ergonomische toepassingen of passende bureaustoelen? Neem contact met ons op of kom voor advies langs in onze 150m² showroom en kom tot de ontdekking hoe breed ons assortiment aan kantoorinrichting in Den Bosch daadwerkelijk is.

Neem contact met ons op