Brabantzorg-banner-2

Een zit sta bureau, de ideale werk- of flexplek binnen uw organisatie

Met een zit sta bureau kunt u op een ergonomisch verantwoorde manier beginnen met het nieuwe werken. Het elektrische zit sta bureau is een werkplek die gemakkelijk in hoogte te verstellen is. Dit zit sta bureau met een ideale vorm en afmeting, biedt legio mogelijkheden voor uw kantoor. Het zit sta bureau is een compleet werkstation van 140 x 90 cm en is bovendien volledig elektrisch in hoogte te verstellen tussen 68 en 120 cm.

ZIT STA BUREAU

Deze werkplek heeft een aangename vorm zodat u altijd goed ten opzichte van uw monitor kunt werken. Daarnaast biedt het zit sta bureau een geïntegreerde voetensteun voor extra comfort. Het werkblad is voorzien van een kabeldoorvoer, dit creëert de gewenste rust in uw werkomgeving. Zowel het werkblad als het onderstel is te verkrijgen in diverse kleuren.

Waarom een zit sta bureau?

Een goede werkhouding is haast nergens zo belangrijk als op kantoor. Met werkdagen van meer dan 8 uur zittend op één plek liggen fysieke klachten altijd op de loer.  Met een zit sta bureau heb je gezonde variatie tussen zitten en staan. Het is beter voor de gezondheid (rug) en bevorderd de alertheid. Voorkom dus klachten en ziekteverzuim met de nieuwe zit sta bureaus.

Een ergonomisch zit sta bureau bieden wij u aan, om kennis te maken met “het nieuwe werken” voor slechts €625 excl. Btw, incl. inhuizen en montage.

Uw voordelen van dit nieuwe zit sta bureau / flexplek:

  • Compact formaat zodat er in dezelfde vertrouwde werkomgeving meer mogelijk is.
  • Elektrisch in paar seconde te verstellen op iedere gewenst hoogte tussen 68 en 120 cm.
  • Ergonomisch meer mogelijkheden tussen zittend en staand werken.
  • Middels kabeldoorvoer blijft u een “clean desk” behouden.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden van een zit sta bureau zijn!
Hiernaast kunnen wij ook voorzien in een sta-hulp ondersteuning zoals op de foto’s is weergegeven.

Contact

Heeft u vragen over Anca Office en/of de mogelijkheden? We helpen u graag verder!

palmberg-logo-5
RHLogo-3
smitvisual-5
vepa-bins
Swan-products-logo-2
vepa-projects
brunner-logo-2
vaneschlogo-2