Brabantzorg-banner-2

Specialistische kantoorinrichting en projectinrichting

Projectinrichting en kantoorinrichting

Projectinrichting en kantoorinrichting bestaat uit veel verschillende onderdelen waarmee je rekening moet houden. Het creëren van een prettige werkplek hangt van veel specialistische factoren aan elkaar. Er zijn soms inrichtingen waarbij extra zorg en aandacht vereist is voor een goed resultaat. Zo ook bij het inrichten van een psychogeriatrische afdeling. Naast de zorgelementen voor de ouderen met dementie en alzheimer in deze afdelingen, is een geborgen en huiselijke sfeer belangrijk. Een PG afdeling inrichten is een specialistische projectinrichting klus. Zo zijn er nog tal van projectinrichtingen en kantoorinrichtingen die extra zorg en aandacht vereisen. We hebben een aantal voorbeelden uit de praktijk die we je met trots willen laten zien.

Specialistische kantoorinrichting bij Kentalis

Kentalis is een instituut voor mensen waarbij horen, praten of communiceren niet vanzelf gaat. Hierdoor was het van groot belang om een specifieke kantoorinrichting te realiseren voor het nieuwe schooljaar. Met tijdelijk ‘leen meubilair’ hebben we Kentalis kunnen begeleiden naar een ideale kantoorinrichting zonder ze ook maar een moment met lege handen te laten staan. De leerlingen kunnen gewoon aan de slag, zelfs zonder dat de nieuwe kantoorinrichting al geleverd kon worden. Het is altijd goed de kantoorinrichting wensen en eisen secuur te overwegen. Wanneer de inrichting dan perfect aansluit zijn wij haast net zo gelukkig als de klant. Zo zijn wij erg trots dat we voor Kentalis een perfecte inrichting hebben mogen creëren.

Noord Brabants Museum werkplekken en restaurant

Het Noord Brabants Museum is de afgelopen jaren hard bezig geweest om van 2016 een spectaculair jaar te maken. In Den Bosch staat in 2016 de kunstschilder Jheronimus Bosch centraal. ANCA Office heeft nauw samengewerkt met het Noord Brabants Museum de afgelopen jaren om een specialistische kantoorinrichting te realiseren. Naast de nieuwe kantoorinrichting hebben wij ook het restaurant in een compleet nieuw jasje mogen steken. Door een heldere visie en een directe samenwerking is het gelukt om een unieke restaurant- en kantoorinrichting te kunnen realiseren.

Specialistische PG afdelingen inrichten in de zorgsector

We zijn al vele jaren actief in de zorgsector en werken met name samen met Brabant Zorg, Koninklijke Kentalis en Laverhof. Buiten de kantoorinrichtingen richten we ook op het inrichten van ‘PG’ afdelingen. Op deze ‘Psychogeriatrische’ afdelingen wonen mensen die permanent hulpbehoevend zijn. Hiervoor zijn unieke en specialistische inrichtingen met oog voor de bewoners een absolute vereiste.

Om de bewoners een prettige woonervaring te geven richten we de huiskamers in met comfortabel en veilig meubilair. Dit gebeurt in overleg en met veel zorg om de bewoners een optimaal verblijf te kunnen bieden. Zo beschikken we over de ‘chair mover’, waarmee het zowel voor de bewoners als medewerkers makkelijker wordt om goed aan tafel te kunnen zitten.

We houden altijd rekening met de specialistische inrichtingseisen waaraan het meubilair moet voldoen in de zorgsector. We houden hierbij rekening met zaken zoals stoffen die goed tegen incontinentie, bloed etc. kunnen, slagvrijglas in vitrinekasten, en de juiste hoogte van tafels en stoelen. Maar ook met facilitaire producten zoals veilige medicijnkasten, kledingkasten/lockers voor de medewerkers en magazijnstellingen voor dagelijkse verbruiksmaterialen. Door het in goed overleg afstemmen van de wensen van de bewoners van de PG afdeling en het personeel, kunnen passende interieuroplossingen gevonden worden.  Hierbij staat een aangename en veilige woon- en werkervaring centraal.

Kentalis kantoorinrichting

Kentalis Kantoorinrichting

Noord Brabants Museum werkplekken en restaurant

Noord Brabants Museum werkplekken en restaurant

Brabantzorg Oss Kantoorinrichting

Kantoorinrichting 2017 trends

Contact

Heeft u vragen over Anca Office en/of de mogelijkheden? We helpen u graag verder!