Brabantzorg-banner-2

RH Mereo bij Anca Office Supplies

RH Mereo

Een zittend leven duurt niet lang…… Hoe zit dat bij u?

Recent onderzoek wijst uit dat langdurig stil zitten de kans op vroegtijdig overlijden me 40% vergroot! Dit is slecht nieuws voor ons want wij Nederlanders zitten van alle Europeanen met meest! Door langdurig stil te zitten verhogen we de kans op hart- en vaatziektes, diabetes, obesitas en kanker.
ANCA Office heeft samen met Rh stoelen een product op maat om voor u en uw organisatie een ergonomische zitoplossing te creëren.
Het menselijk lichaam is niet gemaakt om dagelijks urenlang stil te zitten. We hebben behoefte aan beweging, ondersteuning en variatie om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

De Rh Mereo heeft een uniek bewegingsmechaniek wat ervoor zorgt dat u gedurende de gehele dag in beweging bent terwijl u zittend werkt. De Rh Mereo volgt u in iedere zithouding met de juiste tegendruk waardoor u beweegt zonder dat u erover na hoeft te denken.

Ervaar het zelf!
Wij zijn overtuigd van de positieve effecten van de Rh Mereo op de gezondheid en prestaties van u en uw medewerkers. Graag wil ANCA Office ook u overtuigen en zelf te laten ervaren wat de Rh Mereo kan bieden voor u en uw organisatie.

UW VOORDELEN MET DE RH MEREO:
• Ergonomische zitoplossing
• Zorgt voor beweging tijdens het zitten
• Zorgt voor meer productiviteit
• Zorgt voor minder ziekteverzuim

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Stuur uw mail naar info@ancaoffice.nl of neem contact met ons op via de contactknop boven in de menubalk.

palmberg-logo-5
RHLogo-3
smitvisual-5
vepa-bins
Swan-products-logo-2
vepa-projects
brunner-logo-2
vaneschlogo-2