Brabantzorg-banner-2

Partners

Anca Office werkt samen met verschillende partners. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze partners.

Palmberg

Palmberg is op gebied van kantoormeubel een sterk gerenommeerde naam. Het Duits fabricaat staat voor een geweldige kwaliteit en uitgebreid assortiment voor een complete kantoorinrichting. Werkplekken, opbergsystemen, vergadermogelijkheden en een uitstralende ontvangstbalie, u vind het bij Palmberg. Al decennia lang realiseren ANCA Office samen met Palmberg allerlei projecten. Kijk hiervoor eens in ons portofolio. Uw kantoor op maat inrichten met Palmberg of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem eens een kijkje op de site van Palmberg, of neem contact met ons op voor een bezoek aan de showroom te ’s-Hertogenbosch.

Swan Products

Swan Products toont in hun ruime assortiment aan dat er voor iedere vraag voor uw werkomgeving vorm te geven, een passend antwoord is. Werkplekken, opbergen, vergaderen, zitten, ontvangen alles is terug te vinden bij Swan products. Tevens zijn vele mogelijkheden te bezichtigen in hun uitgebreide showroom te ’s-Hertogenbosch. De jarenlange samenwerking tussen ANCA Office en Swan Products leverde reeds mooie resultaten met tevreden gebruikers.

SB Seating

SB Seating

Scandinavian Business Seating, Scandinavië’s toonaangevende groep op het gebied van design en productie van ergonomische bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. Uw lichaam en dat van uw medewerkers verdienen een stoel die daarbij past, SB Seating voorziet in deze wensen. ANCA Office biedt in de samenwerking met SB Seating op aanvraag een proefstoel aan, zodat u en uw medewerkers kunnen ervaren welk zitcomfort dit merk te bieden heeft. Neem hiervoor contact met ons op, en wij plaatsen een proefstoel en geven tevens een zitinstructie. RH, HAG en RBM zijn onderdeel van SB Seating.

Brunner

Brunner is net als ANCA Office een decenia lang familie bedrijf. Brunner heeft als doel meubels te ontwerpen voor specifieke ruimtes, met een bepaald doel, om dat te realiseren werkt Brunner samen met vooraanstaande architecten en ontwerpers. Mede daardoor ontstaan er inspirerende ontwerpen, van ongekende kwaliteit, die een minimalistisch design met uitstekende functionaliteit en verrassende details combineert.  ANCA Office en Brunner werken al geruime tijd samen, en binnen de zorg sector heeft dit geleid tot mooie resultaten.

Vepa

Vepa is een 100% Nederlands bedrijf met producten die 100% made in Holland zijn, iets waar men in Hoogenveen erg trots op is, en ook mag zijn, Vepa project furniture is daarnaast net als ANCA Office ook een heus familiebedrijf. Naast de kwalitatieve waarborgingen, houdt met zich bij Vepa ook bezig met innoveren en inversteren, daar waar mogelijk, of daar waar de markt om vraagt. Samen hebben ANCA Office en Vepa al een jarenlange samenwerking van dit oer Hollands product.

palmberg-logo-5
SB Seating
smitvisual-5
vepa-bins
Swan-products-logo-2
vepa-projects
brunner-logo-2
vaneschlogo-2