anca-office-slider

Over ons

ANCA Den Bosch is ons familiebedrijf en is al vele jaren toonaangevend in het verzorgen van complete kantoorinrichting. Verder zijn wij leverancier van alle denkbare kantoorsupplies die een onderneming maar kan bedenken.

Ons kantoor staat aan De Weegschaal 3, op de toplocatie “De Brand” in Den Bosch. Dit is in de loop der jaren een prima bereikbare locatie gebleken. Op deze locatie hebben we een showroom van maar liefst 150 vierkante meter waarin u een variatie van het ruime aanbod kunt bezichtigen. In ons ruime assortiment kantoorartikelen komen functionaliteit, flexibiliteit en stijl samen. Graag denken we met u mee om u een optimale kantoorinrichting aan te bieden. Uw kantoorinrichting wensen en onze kennis bieden de garantie voor met maken van een duurzame en juiste keuze.

Naast een ideale kantoorinrichting heeft u natuurlijk ook behoefte aan de nodige kantoorsupplies. Op onze ANCA webshop vindt u een compleet assortiment kantoorartikelen. Wanneer u online uw ideale kantoorsupplies besteld, worden deze kosteloos bij u aan het gewenste adres afgeleverd. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom een keer langs te komen bij ons op De Weegschaal 3 op bedrijventerrein “De Brand” in Den Bosch.

palmberg-logo-5
SB Seating
smitvisual-5
vepa-bins
Swan-products-logo-2
vepa-projects
brunner-logo-2
vaneschlogo-2