Brabantzorg-banner-2
Orgatec 2016

Orgatec 2016 in Keulen

Orgatec is een groot evenement waar we met het hele team van ANCA steeds weer naar uitkijken. Van 25 t/m 29 oktober was de Orgatec, de tweejaarlijkse kantoormeubelbeurs, weer in Keulen. Wij waren er natuurlijk bij aanwezig. De Orgatec is door de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste beurzen op kantoormeubel gebied ter wereld. De nieuwste ontwikkelingen zijn altijd daar te vinden.

De enorme grote groep leveranciers van over de gehele wereld levert iedere editie weer nieuwe inspiratie op. Zo zijn er van de vertrouwde top merken, de laatste producten en ontwikkelingen te bewonderen. Verder zijn er vaak updates van hun vertrouwde producten. Ook deze editie is het weer duidelijk: de markt staat niet stil in zijn ontwikkeling om uw werkomgeving te optimaliseren.

Palmberg stand

Palmberg stand Orgatec

Umbrella

Umbrella

Met het ANCA Office team op Orgatec

Wij zijn met het hele ANCA Office team een aantal dagen goed geïnspireerd op de Orgatec! Zo zagen we bij Palmberg vele nieuwe ontwikkelingen in hun assortiment. Sommige nog in de concept fase, andere zijn vanaf nu al in productie. De Umbrella is geheel nieuw en trok daarvoor ook veel bekijks in de goed bezochte stand van Palmberg.

Daarnaast zagen we bij Brünner weer een aantal leuke nieuwe stoelen, van pracht design met vertrouwde kwaliteit. Rond het nieuwe stoelen programma wat ANCA inmiddels kan aanbieden, komen we binnen kort met een nieuwsbrief, zodat je daar een duidelijk beeld van krijgt.

Een ruime opzet

Kantoorinrichting trends 2017

Veel nieuwtjes

Palmberg tafel

Orgatec 2016 was zeer geslaagd!

Kortom was het weer een geslaagde editie van Orgatec! ANCA Office heeft heel veel nieuwe inspiratie, ideeën en mogelijkheden opgedaan om je werkomgeving nog meer op je unieke wensen af te stemmen. Zo ga je voortaan iedere dag met nog meer plezier naar kantoor toe!

Contact

Heeft u vragen over Anca Office en/of de mogelijkheden? We helpen u graag verder!