Brabantzorg-banner-2

Fris het nieuwe jaar in

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat 2016 bijna is afgelopen en dat het nieuwe jaar al voor de deur staat. De meeste van jullie zullen lekker een paar daagjes vrij zijn en dus in het nieuwe jaar pas weer op kantoor komen. Hoe laat je je kantoor achter en hoe begin je in het nieuwe jaar weer fris met werken? Hier een paar tips om het nieuwe jaar goed van start te gaan.

Bureau opruimen

Ruim je bureau eens goed op en gooi dan ook gelijk wat dingen weg die je niet meer gebruikt of die eigenlijk gewoon helemaal op zijn. Er is toch niks leuker dan leuke nieuwe spulletjes te kopen voor je bureau zodat je in het nieuwe jaar fris kunt starten. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe blocnotes, memo notes, pennen, markers etc. Het nieuwe jaar wordt door veel mensen begonnen met goede voornemens, zorg er voor dat je die op kantoor ook naleeft.  Zet lekkere gezonde snacks op je bureau zoals cup a soup of opkikkers. Met deze tips begin je het nieuwe jaar aan een fris opgeruimd bureau en kun je gelijk goed van start gaan.

Kantoor opfrissen

Je wil het nieuwe jaar niet beginnen in een sleur. Geef het interieur op je kantoor daarom een boost. Verander wat kleine dingetjes aan je interieur en je zult zien dat je het nieuwe jaar fris kunt starten. Als je op kantoor nog geen planten hebt staan, dan is dit zeker iets om over na te denken. Planten staan erom bekend dat ze een positieve invloed hebben op het werken. Als je al planten hebt staan op kantoor, denk dan eens na over vervanging van de planten of voeg wat andere leuke accessoires toe aan het interieur. Denk  bijvoorbeeld aan een leuke creatieve wandklok of leuke gekleurde vaasjes met bloemen erin.

Andere supplies

Zorg dat je het nieuwe jaar goed begint door alle kantoor supplies bij te vullen. Zo hoef je in het nieuwe jaar alleen maar aan te schuiven aan je bureau en je kunt gelijk van start. Denk hierbij aan het bijvullen van zelfs de kleinste dingen zoals inkt & tonercartridges of het bijvullen van papier in de printer, batterijen bijvullen, het bijvullen van thee, koffie en suiker en natuurlijk het belangrijkste een nieuwe agenda voor alle afspraken van het komende jaar.

Met deze tips begin je het nieuwe jaar met een goede start.

Heeft u vragen over Anca Office en/of de mogelijkheden? We helpen u graag verder!