Brabantzorg-banner-2

Creatieve kantoorinrichting inspiratie top 3

Natuurlijk moet een kantoorinrichting functioneel zijn, dat staat als een paal boven water. Echter zijn er ook creatieve bedrijven waar plezier en fun hoog in het vaandel staan. Dan kan een al net zo creatieve kantoorinrichting niet ontbreken. Zo kun je als bedrijf je kernwaarden laten doorklinken in het interieur. Dat geeft een helder beeld aan klanten en is motiverend voor de werknemers. Dat plezier en een functionele inrichting goed samen kunnen gaan bewijzen de volgende creatieve kantoorinrichtingen.

Kantoor Cool Blue

coolblue kantoor

Creatieve kantoorinrichting van Cool Blue

We beginnen in Nederland met het vitale bedrijf Cool Blue. Ooit begonnen als studentenbedrijf en nu al haast niet meer weg te denken uit de markt. Die ‘zolderkamer’ hebben ze echter weten te behouden ondanks de groei. Met hun slogan ‘alles voor een glimlach’ in het achterhoofd hebben ze een moderne en creatieve kantoorinrichting weten te realiseren.

Zo is er bijvoorbeeld altijd wel een spelletje tafeltennis te spelen in de pauze. Goed voor de teambuilding en het zet direct een sfeer neer. Echter blijft deze creatieve kantoorinrichting toch professioneel. De bedrijfsboodschap en kleurstelling blijven behouden. De ‘fun’ komt als extraatje.

Een andere creatieve ruimte is de Pacman kamer. Een ruimte waar duidelijk vol inspiratie gewerkt kan worden aan projecten en nieuwe concepten. Volledig functioneel, maar precies in een creatief jasje zodat ook deze kantoorinrichting weer de juiste boodschap uitdraagt.

Cool Blue Pacman

Google Office

Google heeft als één van de hoofddoelen om jonge, slimme en creatieve mensen aan te trekken. Hun creatieve kantoorinrichting speelt daar prachtig op in. Zeg nu zelf, na het kijken van dit filmpje wil je toch direct aan de slag? Productiviteit staat hoog in het vaandel, echter kan dat heel goed samen met een speelse inrichting. Zo hebben ze legio aan werkruimtes. 2 zeer creatieve inrichtingen zijn de Luchtballonnen en skiliften kamer en de indoor basketbal kamer.

Google Office

Creatieve kantoorinrichting inspiratie

Google Office Basketbal

Creatieve kantoorinrichting van Google

Zo kun je in deze ruimtes ontspannen, maar ook afgesloten telefoongesprekken voeren of vergaderen. De functie blijft dus totaal behouden terwijl het niets afdoet aan de werkbaarheid binnen de kantoorinrichting.

Het kantoor van LEGO

LEGO, wie is er niet groot mee geworden? De van oudsher speelgoedfabrikant mag het kind in zichzelf niet verliezen. Zodoende straalt hun kantoorinrichting exact deze filosofie uit. Het is strak maar voelt precies zoals je van het bedrijf verwacht. Zo zijn het ruimtes die open zijn met leuke elementen die het gevoel bij de LEGO steentjes versterken.

LEGO Office

creative werkplek inspiratie LEGO

LEGO Inspiratie

Zelf een creatief bedrijf?

Heb je zelf een creatief bedrijf of wil je iets unieks met je kantoorinrichting? Laat je dan inspireren door je eigen bedrijfsfilosofie of vraag een professional om voor jou de vertaalslag te maken. Zo krijg je een unieke uitstraling die werknemers motiveert en nieuwe klanten een geweldige indruk geeft.

Contact

Heeft u vragen over Anca Office en/of de mogelijkheden? We helpen u graag verder!